Irma Hulscher - Permanente Makeup

Contact

Vanaf 1/1/21: Prieelvogelweg 30
1349 CJ Almere
Flevoland, Nederland
Tel.: 036-53.611.64
Email: info@hulschercosmetics.nl

Maak een afspraak

Meer dan 25 jaar ervaring

Geschiedenis

In januari 1980 opende Irma Hulscher haar schoonheidssalon L’Equipage in Amsterdam. Tien jaar later, 1990, begon zij met de specialisatie Permanente Make-up. In 1991 opende zij haar tweede salon: Beauty Flash in Vinkeveen. In 1994 werd Irma genomineerd voor Schoonheidsspecialiste van het jaar!

Al snel bleek dat Permanente Make-up een veel gevraagde behandeling werd bij Irma. Om nog meer gespecialiseerd te zijn in deze behandeling volgde zij vele cursussen in Nederland, een opleiding in M√ľnchen en vele cursussen in Amerika. Nog steeds volgt Irma¬†cursussen op het gebied van permanente make-up om geheel up-to-date te blijven.

In 1997 stopte Irma definitief met de schoonheidssalon. 10 jaar lang voerde zij 5 dagen per week permanente make-up behandelingen uit.  In 1999 behaalde zij het STIVAS diploma voor Permanente Make-up. Zij schreef 3 boeken over Permanente Make-up, waaronder de 2 handboeken: Handboek voor PMU en Handboek voor Medische Pigmentatie en Correcties voor foutieve PMU. Het vakblad PMU Professional Magazine en het consumentenblad Natuurlijk PMU zijn een uitgave van Hulscher Cosmetics.

Irma werkt anno 2021 3-4 dagen per week in de salon en geeft 2 dagen per week les.

Zij leidde meer dan 280 PMU-specialisten op.

Irma Hulscher is lid van:

  • American Academy for MicropigmentationIrma Hulscher SPCP_LifetimeMember
  • The Society of Permanent Cosmetic Professionals
  • De NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten)

 

Irma Bezoekt regelmatig congressen in o.a. Amerika en Korea om up to date te blijven.
Ook Ihrye schoolt zich regelmatig bij bij buitenlandse Masters.  Zo profiteert u altijd van de nieuwste technieken en apparatuur die op dat moment mogelijk zijn!

Academie voor PMUlogo4

Vanaf 2000 startte Irma met het ¬†regelmatig geven van verschillende Masterclasses aan collega’s. September 2009 startte Irma de Academie voor Permanente¬†Make-up in het nieuwe pand in Almere-Stad. Hier¬†kunnen PMU-collega’s¬†Masterclasses volgen en zich verder in het vak specialiseren.

De Academie voor Permanente Make-up en Dermatografie  is de eerste en enige die voor dit vak ook een volledig eenjarige vakopleiding is gestart. Tijdens deze allround opleiding (theorieblok van 2 maanden en 14 praklesdagen)  komen werkelijk alle facetten van het vak aan de orde. Vanaf herfst 2021 is het ook mogelijk de opleidingen te volgen in Limburg.
Meer over deze opleiding vindt u op: Academie voor PMU   De  PMU-specialist omgeving AmsterdamAcademie PMU Hulscher Cosmetics - kleurcirkel3

NSGP

De Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten is opgericht door Irma Hulscher. Het doel van deze stichting is het in kaart brengen van permanente make-up specialisten die een hoog niveau hebben qua vakkennis en het uitoefenen van het PMU-vak. De NSGP is helaas in 2022 gestopt nadat het was overgenomen door een nieuw bestuur.

Irma Hulscher