Irma Hulscher - Permanente Makeup

Contact

Vanaf 1/1/21: Prieelvogelweg 30
1349 CJ Almere
Flevoland, Nederland
Tel.: 036-53.611.64
Email: info@hulschercosmetics.nl

Maak een afspraak

Wenkbrauwen behandel informatie

Wenkbrauwtechnieken

Irma Hulscher en Ihrye Choi zijn permanent make-upspecialisten sinds 1990 en gespecialiseerd in medische pigmentaties (dermatografie) en wenkbrauwen. Het doel van de behandeling is, de klant maatwerk te leveren. Wenkbrauwen die pássen bij jou/uw stijl, persoonlijke trekken en leeftijd. Onze specialisten Ihrye en Irma bieden een hoge kwaliteit.

 

Eerst overleggen wij met u

Onze PMU-specialisten adviseren u graag bij het maken van de voor ú mooiste wenkbrauwen die bij uw gezicht passen. Voordat zij gaan werken, tekenen en bespreken zij de vorm en kleur. Op het moment dat u tevreden bent, starten zij op de tekening met pigmenteren. Zo krijgt u precies het model dat u wenst!

Een mooie wenkbrauw is opgebouwd uit vooral 4 aspecten: De vorm, de plaats, de kleur en de creativiteit van het pigmenteren van de haartjes of maken van mooie overgangen in de schaduwtechnieken.

Verschillende technieken

Er zijn vele technieken om een wenkbrauw op te bouwen: schaduwtechniek bijvoorbeeld ziet eruit alsof er met een zacht potloodje de wenkbrauw is in geschaduwd. Geschikt voor mensen met een complete vorm wenkbrauw, maar te dun ‘begroeid’ én voor hen die het effect van een poederige wenkbrauw wensen.

Ombré techniek en Powder Brows is een gestyleerde wenkbrauw in schaduwtechniek. Momenteel erg in trek bij jonge ‘meiden’. De wenkbrauw is vooraan mooi poederig en transparant terwijl het naar de staart toe voller en strakker wordt. Als je Ombré wilt, geef dit aan bij het maken van een afspraak, omdat de eerste behandeling veel langer duurt dan b.v. schaduw of haartjestechniek.

Hairstroketechniek is het tekenen van hele dunne haartjes, dit kan met verschillende naalden. Dit kan bij elk huidtype. Wij beschikken over verschillende technieken, waaronder de veelgevraagde 3-D techniek. Hairstrokes is onze specialiteit.

Alopecia

Voor dames of heren met Alopecia vragen wij of zij naar de afspraak een foto kunnen meenemen waarop de wenkbrauwen te zien zijn voor het uitvallen van het haar. Indien dat niet voorhanden is, kunt u een andere foto meenemen met een gewenste vorm. Hoe dan ook: wij adviseren u in ieder geval uitvoerig voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat!

 

Wij maken graag een afspraak met u!Irma Hulscher PMU

 

 

.