Irma Hulscher - Permanente Makeup

Contact

Vanaf 1/1/21: Prieelvogelweg 30
1349 CJ Almere
Flevoland, Nederland
Tel.: 036-53.611.64
Email: info@hulschercosmetics.nl

Maak een afspraak

PMU Behandelingen informatie

De behandeling

Bij Irma Hulscher doen wij alle nieuwe pigmentaties in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingnen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA creme* begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

TIP: De eerste drie dagen mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

*EMLA creme kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen. Een uur voor de behandeling aanbrengen.

Wenkbrauwen: elke behandeling 1/3 van de tube aanbrengen.

Lippen: wij adviseren 2 tubes.

Eyeliner: het is verstandig de EMLA creme pas op te brengen bij ons in het instituut (om te voorkomen dat het onderweg in de ogen komt), echter het moet goed vanaf de wimpers worden aangebracht, het mag niet in de ogen komen!

Sommige behandelingen kunt u (deels) terugkrijgen van de zorgverzekeraar. Heeft u een litteken, Alopecia Areata of een andere reden? Informeert u bij ons naar de mogelijkheden!

Nabehandeling

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling en uiteraard ontvangt u van ons een naverzorgingsproduct. Tevens dient u de behandelde huid 3 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort.

Als uw permanente make-up lichter wordt

Wat te doen bij een koortslip?


Wachtkamer bij Irma Hulscher